Home Dubai met kinderen Leuke familie excursie / gezins excursies in Dubai

Leuke familie excursie / gezins excursies in Dubai

door GoedkoopDubai.nl
0 reactie

Eropuit met kinderen in Dubai

Ben je nog op zoek naar een aantrekkelijke, kindvriendelijke vakantiebestemming voor het hele gezin? Denk dan eens aan Dubai! Dubai is een paradijs voor kinderen. Van jong tot oud kunnen zich hier goed vermaken. Er is in Dubai zoveel te beleven! Dubai is de ideale speeltuin voor kinderen.

De afgelopen jaren zijn we met onze zoon (nu 9 jaar) een aantal keer naar Dubai geweest. Tijdens deze vakanties hebben we veel gezien en gedaan. Alle onderstaande excursies /activiteiten hebben we allemaal zelf gedaan / bezocht. Op deze website geef ik leuke (excursie) tips voor een super gezinsvakantie in Dubai.

Als vakantieganger in Dubai hoeft en kunt u zich nooit te vervelen. De afgelopen jaren zijn er in Dubai veel indoor en outdoor activiteiten bijgekomen om u als toerist te vermaken. U kunt het zo gek niet bedenken of het is al gebouwd of ze zijn er mee bezig.

In onderstaand overzicht staan een aantal (gratis) must do / must see

Strandbezoek Dubai /dagje strand (gratis)

Bent u op zoek naar wat ontspanning voor het hele gezin en een leuke en goedkope familie activiteit? De meeste kinderen zijn gek op de zee en het strand. Lekker spelen en zwemmen. Ga lekker met de hele familie naar een gratis strand. Dubai heeft een groot aantal mooie zandstranden.

Zelf hebben inmiddels drie stranden in Dubai bezocht. JBR Beach in de buurt van de Dubai Marina, Kite Beach met uitzicht op de Burj Al Arab en La Mer, met uitzicht op de Burj Khalifa. Bij alle stranden die wij bezochten zijn er goede strand faciliteiten. Nette douches, omkleedruimtes, toiletten en eetgelegenheden. (restaurants of foodtrucks bij Kite beach)

Impressie JBR Beach

Klik HIER voor informatie over JBR Beach, Dubai (The Beach)

Kite Beach, Dubai

In Dubai zijn we zelf al een paar keer naar gratis Kite Beach geweest. Dit strand ligt vlakbij het bekende 7 sterren hotel op het water: De Burj Al Arab. De naam van het strand zegt het al; het is het strand waar je perfect kan kitesurfen en andere watersporten kunt beoefenen. (Wakeboarden, suppen / paddleboarden) Er heerst een relaxte sfeer. Wil je joggen op het strand? Dat kan. Men heeft hiervoor een speciale joggingbaan aangelegd op het strand.

Klik HIER voor informatie ober Kite Beach

La Mer beach, Dubai

Klik HIER voor informatie over La Mer (strand)

Dubai Miracle Garden

Is het bewolkt of wat minder heet ga dan met het gezin met de taxi naar Dubai Miracle Garden. Op slechts een half uur rijden van het centrum ligt deze prachtige bloementuin. Je zult verbaast staan van de prachtige (Disney) creaties die ze daar hebben gemaakt. Pronkstukken: Airbus A380 van Emirates, een reuze schildpad en een grote beer. Tip! Neem wel voldoende water en zonnebrand mee! In het park zijn er wel voldoende plaatsen waar je eten en drinken kan kopen.

Let op! Dubai Miracle garden is alleen in de winter geopend! Kijk HIER voor meer info & openingstijden

Dubai Garden Glow (EDITIE 5)

Wil je aan de einde van de middag / begin van de avond er nog even lekker op uit? Dubai Garden Glow is een prachtig park met vier thema’s: Glow Park, Dinosaur Park, Ice Park, Magic Park. Geniet ‘s avonds in het glow park van prachtig verlichte kunstwerken maar ga eerst eind van de middag naar het  overdag naar meer van 100 verschillende dino’s in het Dinosaurpark of kom kijken in het Icepark naar spectaculaire ijssculpturen. Heerlijk wandelen door een mooi park.

Klik HIER voor meer informatie en openingstijden en online tickets voor Dubai Garden Glow

Woestijnsafari Dubai

Als je in Dubai op vakantie gaat moet je zeker even naar de woestijn voor een woestijnsafari. Lekker racen door de duinen met een grote 4×4 SUV. Overal in Dubai worden deze excursies aangeboden. Tips! Zorg dat je bij je accommodatie wordt opgehaald en teruggebracht. Boek een combinatie ticket: Rijden met een jeep door de duinen, zand skiën (Sandboarding) vanaf een hoge duin, een rondrit op een kameel en soms kan je ook nog quad rijden door de woestijn. Als je in de woestijn bent kan je beter alles in één keer doen!  

   

Green Planet, Dubai

Ben je op zoek naar een educatieve / leuke excursie voor de hele familie? Ga dan naar de Green Planet in de buurt van de City Walk.

De Green Planet bestaat uit een grote koepel waarin men een tropisch regenwoud heeft nagemaakt. Binnen leven er meer dan 3.000 planten en dieren. Bekijk hier de grootste kunstmatige levensverlengende boom ter wereld.

Bestel HIER vast online tickets voor de Green Planet in Dubai!

Kortingskaarten Dubai excursies

Betaal niet teveel voor top attracties in Dubai, koop een Dubai kortingskaart! (Dubai Explorer Pass of Dubai SuperSaver Pass

You may also like