Autohuren Dubai

Goedkoop auto huren Dubai / All inclusive autohuur Dubai

 

Goedkoop auto huren Aruba
All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

Autohuur Dubai (Bekijk het grootste aanbod autoverhuurders en krijg de beste deal!)

Ben je zoek naar een goedkope / voordelige (last minute) (familie) huurauto? Zoek, vergelijk & bespaar en krijg de beste deal! Kies de auto die bij u past! Huur wijs en ga voor de laagste (all inclusive) huurprijs!

Op het vliegveld van Dubai vind je een groot aantal auto verhuurbedrijven op de verschillende terminals. Je hebt als klant de keuze om rechtstreeks naar een site van een grote autoverhuurder te gaan zoals: ALAMO, AVIS, Budget, SIXT, Europcar of je kiest de site van een tussenpersoon ( all inclusive autoverhuur vergelijker) zoals SUNNY CARS, TUI Cars of Easyterra. Deze sites vergelijken de prijzen van diverse grote autoverhuurders. Zo krijg je altijd de beste / laagste prijs!

Wil je een auto huren zonder zorgen? Kies dan voor een All inclusive autohuur formule!

ALL INCLUSIVE AUTOHUUR DUBAI / AUTO HUREN DUBAI ALL INCLUSIVE

Drie prijsvergelijkers op het gebied van (all inclusive) autoverhuur

All inclusive auto huren Dubai (geen gedoe, geen verrassingen)

Wil je zorgeloos een auto huren in Dubai en heb je geen zin nare verrassingen achteraf (bijvoorbeeld bijbetalen voor extra kilometers of schade aan de auto) en wil je een all-inclusive auto huren? Kies dan voor de All-in autohuurformule van Sunny Cars!

Lekker onbezorgd vakantie vieren en overal relaxt naartoe kunnen rijden. Geen gedoe bij een balie op het vliegveld van Dubai waar ze proberen je extra verzekeringen te verkopen. Geen eigen risico: Alle verzekeringen zijn inbegrepen. Zelfs dekking van glas-banden-bodem-dak schade, dus geen stress bij een lekke band of een kras als je een paaltje raakt en handig is ook de 24/7 Nederlandstalige support als je het even niet weet.

De All-Inclusive autohuur Dubai via Sunnycars is echt All inclusive: Ongelimiteerde kilometers, WA gratis aangevuld met een dekking van minimaal € 7,5 miljoen, Schadeverzekering (CDW), Diefstalverzekering (TP), dekking van schade aan glas (ramen), banden, bodem (inclusief oliecarter en koppeling) en dak, vergoeding van de sleepkosten, kosten voor het verlies van je autosleutels of autopapieren, luchthavenafleveringskosten, lokale belasting.

All inclusive auto huren Dubai (Dubai International Airport (DXB)

Ga je naar Dubai voor een heerlijke zon, zee en strandvakantie en wil je tijdens je vakantie een attractiepark bezoeken, een natuurpark bezoeken of en dagje naar Abu Dhabi? Huur dan een auto huren zonder zorgen! Geen gedoe bij een aanrijden of een kras. Kies dan een all-in autohuur formule!

Via TUI cars kan je in Dubai maar eigenlijk wereldwijd een goedkope auto huren met het All inclusive autohuur pakket, ook wel auto huren all-in genoemd. Deze autoverhuur vergelijker heeft een groot aanbod huurauto’s. (kleine zuinige auto’s voor een dagje weg tot grote luxe SUV’s)

Het All inclusive verhuurpakket van TUI cars bestaat uit: Alle verzekeringen inbegrepen: CDW-verzekering (Collision Damage Waiver: Deze verzekering dekt schade aan de huurauto door eigen schuld) schadeverzekering inclusief vergoeding van eigen risico = geen eigen risico, inclusief dekking glas, banden, bodem, dakschade (uitzondering: schade ontstaan door grof nalatig handelen of het rijden onder invloed van verslavende of stimulerende middelen), diefstalbeveiliging van auto, WA-verzekering voor letselschade zowel materiële- en vermogensschade aan derden, ongelimiteerde kilometers, gratis wijzigen of annuleren van uw huurauto tot 24 uur voor vertrek naar Dubai. De enige aanvullende verzekeringen zijn: Personen Inzittenden Verzekering (PAI) of bagageverzekering.

WORRY FREE FORMULE = ALL INCLUSIVE AUTOHUUR FORMULE (DO NOT WORRY)

Op zoek naar een goedkope (All inclusive) huurauto in Dubai zonder gestress en gedoe achteraf en wil je geld besparen door snel de tarieven van diverse grote en plaatselijke (autoverhuur) aanbieders met elkaar vergelijken?

Deze autoverhuur vergelijker heeft een speciale All inclusive autohuur formule / Worry free formule! Hiermee rijd je zorgeloos overal in Dubai met een auto waar alle verzekeringen zijn inbegrepen! Je auto heeft dan vaak een uitgebreide WA verzekering, een schadeverzekering en diefstalverzekering. Maar ook schade aan ramen, banden, spiegels, bodem of dak van de auto en zelfs de sleepkosten en schade door vandalisme zijn dan gedekt! Ook bepaal je zelf je eigen risico. Geen gedoe ter plaatse of achteraf nare verrassingen!

auto huren
All inclusive autohuur Dubai
All inclusive autohuur Dubai
All inclusive autohuur Dubai

Voordelige autoverhuurders Dubai

Kijk, vergelijk en boek makkelijk online uw huurauto

NIEUWE AUTOVERHUURDER

Deze autoverhuur vergelijker doorzoekt o.a. honderden autoverhuurwebsites tegelijkertijd maar ook honderden vliegticketwebsites tegelijkertijd als u op zoek bent naar een goedkoop vliegticket.

Tips! goedkoop auto huren Dubai

Als u op zoek bent naar goedkope autoverhuurmogelijkheden in Dubai, zijn er verschillende opties die u kunt overwegen. Hier zijn een paar tips:

 1. Vergelijk prijzen: Gebruik online platforms zoals Sunnycars, TUI Cars en Easy Terra om verschillende verhuurbedrijven en hun tarieven te vergelijken. Dit helpt u om de meest betaalbare optie te vinden.
 2. Boek van tevoren: Reserveer uw huurauto ruim van tevoren, bij voorkeur een paar weken of maanden van tevoren, om de beste tarieven te krijgen. Last-minute boekingen kunnen duurder zijn.
 3. Overweeg lokale verhuurbedrijven: In plaats van grote internationale ketens, kunt u ook lokale verhuurbedrijven overwegen. Ze bieden soms concurrerendere prijzen en flexibelere voorwaarden.
 4. Houd rekening met extra kosten: Zorg ervoor dat u alle extra kosten begrijpt, zoals verzekeringen, belastingen, toeslagen voor luchthavens of grenzen, en brandstofbeleid. Dit kan van invloed zijn op de uiteindelijke prijs.
 5. Wees flexibel met het ophalen en terugbrengen: Het kan goedkoper zijn om uw auto op te halen en terug te brengen buiten de luchthaven of in minder populaire locaties. Dit kan echter wel extra reistijd met zich meebrengen.
 6. Kies de juiste autoklasse: Als u op zoek bent naar een goedkope optie, overweeg dan een kleinere auto of een auto uit een lagere klasse. Deze zijn vaak goedkoper in vergelijking met luxe of grote voertuigen.

Houd er rekening mee dat prijzen variëren afhankelijk van het seizoen, de beschikbaarheid en de duur van uw verblijf. Het is altijd een goed idee om verschillende opties te vergelijken voordat u een definitieve beslissing neemt.

All inclusive autohuur Dubai
Autohuren Dubai

NUTTIGE INFORMATIE AUTOHUUR DUBAI

Als u op zoek bent naar informatie over het huren van een auto in Dubai, kan ik u zeker helpen. Hier zijn enkele nuttige tips en informatie:

 1. Leeftijd en rijbewijsvereisten: De minimumleeftijd om een auto te huren in Dubai is meestal 21 jaar, maar sommige autoverhuurbedrijven kunnen een minimumleeftijd van 25 jaar hanteren. U moet ook een geldig nationaal rijbewijs hebben dat minimaal 1 jaar oud is.
 2. Verkeersregels Dubai: Houd er rekening mee dat de verkeersregels in Dubai anders kunnen zijn dan in uw eigen land. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de verkeersvoorschriften, snelheidslimieten en andere regels voordat u gaat rijden. (Houd je aan de snelheid!) In Dubai staan overal camera’s langs de wegen en de boetes zijn hoog!
 3. Verzekering: Het is verstandig om een uitgebreide autoverzekering af te sluiten bij het huren van een auto in Dubai, inclusief dekking voor schade aan het voertuig, diefstal en aansprakelijkheid. (All inclusive auto huur) Controleer de polisvoorwaarden zorgvuldig voordat u akkoord gaat.
 4. Verhuurbedrijven: Dubai heeft verschillende autoverhuurbedrijven waaruit u kunt kiezen. Drie bekende All inclusive auto verhuurders die ik aanraad zijn: SUNNYCARS, TUI CARS en EASY TERRA Vergelijk prijzen, voorwaarden en beoordelingen van verschillende verhuurbedrijven voordat u een keuze maakt.
 5. Reserveringen: Het wordt aanbevolen om uw auto van tevoren te reserveren, vooral tijdens het hoogseizoen. Hierdoor weet u zeker dat er een voertuig beschikbaar is en kunt u mogelijk ook profiteren van vroegboekkortingen.
 6. Parkeergelegenheid: Dubai heeft voldoende parkeerfaciliteiten, zowel bij hotels, winkelcentra als in de stad. Houd er rekening mee dat sommige parkeergelegenheden mogelijk betaald parkeren hebben.

Benzineprijzen Dubai

Ga je een auto huren in Dubai? Dan heb je geluk! In Dubai betaal je voor een liter benzine of diesel veel minder dan in Nederland of België. De benzineprijs in Dubai kan variëren per maand, maar over het algemeen ligt deze lager dan in veel andere landen vanwege de lage belastingen en de overvloedige oliebronnen in de regio.

Iedere maand wordt door een speciale commissie (UAE fuel price committee) in Dubai de nieuwe benzineprijzen vastgesteld. Bij ieder benzinestation betaal je dezelfde prijs.

Benzineprijzen Dubai in de maand oktober 2023

Soort benzine / prijs per liter (1 Dirham = ongeveer 0.25 EUR)

Super 98 kost Dh3.44 per liter
Special 95 kost Dh3.33 per liter
E-Plus 91 kost Dh3.26 per liter
Diesel kost Dh3.57 per liter

All inclusive autohuur Dubai